Aanbod

Bij Studio Ensata geloven we dat leren een avontuur moet zijn dat kinderen en jongeren inspireert en hen in staat stelt hun volledige potentieel te bereiken.  Ik streef ernaar om een positieve leeromgeving te creëren waar kinderen en jongeren zich veilig voelen om vragen durven te stellen, fouten te maken en te groeien. Ik sta klaar om jullie zoon/dochter te ondersteunen op hun reis naar succes en zelfontdekking. 

Wanneer u kiest voor Studio Ensata, kiest u voor een gepersonaliseerde begeleiding die aansluit bij de behoeften van uw zoon/dochter. Ik ben trots op deel te mogen uitmaken van hun educatieve groei en kijk uit om hen te helpen uitblinken in hun prestaties. 

 

 

Lagere school

Elk kind is uniek en leert op zijn eigen tempo. Heeft je kind nood aan extra begeleiding bij het maken van het huiswerk of het leren van de leerstof? 

Wil je graag je zoon of dochter helpen met het maken van een spreekoefening of een powerpoint maar ontbreekt jou als ouder de tijd of de kennis, dan kan je hiervoor bij mij terecht.

We creëren een sfeer van vertrouwen waarbij het kind zich goed voelt om te leren.  Niet alleen zorgen we ervoor dat het huiswerk gemaakt is, maar we controleren aan de hand van extra oefeningen of de leerstof begrepen is.

 

Aanbod

  • Individuele begeleiding bij huiswerk
  • Positieve motivering om te leren
  • Tips om opdrachten te maken
  • Rekenondersteuning door het aanbieden van extra oefeningen
  • Ondersteuning bij taken en opdrachten: stimuleren van het denkproces, ontwikkelen van creativiteit en kritisch denken om een opdracht tot een goed einde te brengen
  • Aanleren van het maken van boeiende powerpoints en voorbereiden op spreekoefeningen

Secundair onderwijs

Achter een succesvolle prestatie ligt steeds een combinatie van studiemotivatie en een juiste studiemethode.

Gemotiveerde leerlingen weten wat voor hen de juiste studiestrategie is en werken regelmatig met een doordachte planning.

Wil je deze unieke combinatie voor jezelf leren kennen? Dan kan je hiervoor bij Studio Ensata terecht.

Ook voor het bijwerken van wetenschappen – wiskunde (1ste en 2de graad) of de ondersteuning bij het verwerken van de leerstof van andere theoretische vakken kan je mijn hulp inschakelen.

 

Aanbod

  • Individuele begeleiding op maat: versterken van studiemotivatie en ontwikkelen van effectieve studiemethoden die passen voor jou.
  • Hulp bij het opmaken van een realistische planning waarbij er tijd is om te studeren, voor hobby’s en ontspanning. Door prioriteiten te stellen en een slimme tijdsindeling kom je nooit in tijdsnood.
  • Bijlessen wiskunde – wetenschappen (1ste en 2de graad)
  • Ondersteuning bij het leren van andere theoretische vakken ter voorbereiding van toetsen en examens.