Wie ben ik?

Met 20 jaar ervaring in het onderwijs kan ik zeggen dat lesgeven en begeleiding van jongeren helemaal mijn ding is. Ik ben Katty Van de Steene en gaf jaren de liefde voor de wetenschappen en wiskunde door aan mijn leerlingen.

Als leerkracht stelde ik vast dat sommige leerlingen in staat waren om een goede planning op te maken en hierdoor nooit in tijdsnood raakten. Andere leerlingen hadden dikwijls goede voornemens maar liepen al snel tegen een deadline aan.

Als leerkracht probeerde ik mijn leerlingen structuur en houvast te bieden. Het gaf telkens voldoening als je vaststelde dat je leerlingen groeien en succesverhalen boeken.

Momenteel werk ik deeltijds in het volwassenenonderwijs. Toch blijft het kriebelen om met jongeren aan de slag te gaan. Jongeren individueel te begeleiden, kijken wat hun noden zijn en te zoeken naar de juiste manier om de jongeren terug aan zet te krijgen.

Ik ga met veel enthousiasme deze nieuwe uitdaging aan. Ik kijk er naar uit om samen met je zoon/dochter te onderzoeken waar ik kan ondersteunen om zo de slaagkansen en motivatie te maximaliseren.